News


Keskustan varavaltuutetulle

19.09.2012

Vastine keskustan varavaltuutetulle

Keskustan varavaltuutettu kirjoitti Lapuan Sanomissa seuraavasti:  ” Keskustan ollessa suurin puolue edellisillä valtuustokausilla, asiat sujuivat paremmin”. Tämä lienee keskustalaisittain totta, eipä joskus takavuosina tarvinnut paljon ”vääntää” asioista, kun sai omien kesken sopia.

 

Onneksi Lapualla on jo jonkin aikaa ollut moniarvoinen valtuusto, eikä millään puolueella ole yksinvaltaa.

 

Tänä moniarvoisena aikakautena keskustan kannatus on laskenut Lapualla tasaisesti.  Samaan aikaan Lapua on kehittynyt positiiviseen suuntaan. Väkiluku on lisääntynyt, kaupungissa rakennetaan paljon, on pääosin  kattavat ja laadukkaat palvelut, kaupunkilaiset ovat enimmäkseen tyytyväisiä elämäänsä ja yritykset ovat menestyneet niin, että ovat voineet palkata väkeä töihin. Se  näkyy meillä keskimääräistä parempana työllisyystilanteena.  

 

En edes yritä väittää, että Keskustan kannatuksen lasku olisi jotenkin edistänyt Lapuan kehitystä, mutta eipä siitä ole haittaakaan ollut.

 

Keskustalainen valtuutettu ja varavaltuutettu ovat kovasti pelotelleet lapualaisia pakkokuntaliitoksella. Kuten on tuhanteen kertaan todettu, Kokoomus ei aja pakkoliitoksia. Ei edes Virkkunen.  Siksi asia on täysin meidän lapualaisten omissa käsissä. Kannattaa myös muistaa, että kokoomuslaisina Henna Virkkunen ja Jyrki Katainen kuuntelevat allekirjoittanutta ja muita kokoomuslaisia valtuutettuja paremmin kuin keskustalaista valtuutettua.

 

Moniarvoisessa valtuustossa tarvitaan naisia ja miehiä, nuoria ja vanhoja. Tarvitaan myös erilaisia aatesuuntauksia, keskustalaisuuttakin. Mutta aivan erityisesti tarvitaan yhteistyötä ihmisten kesken.

 

Kai Pöntinen (kok)

kaupunginvaltuuston vpj

maakuntahallituksen vpj  Back
 
 


Uutiset
25.05.2014
25.05.2014
16.05.2013
12.04.2013
14.08.2012
14.04.2011
15.04.2010
27.05.2009


 
 
powered by WolfUpper CMS v2.0 | Login